Μινσκ 2019: τα νέα γκρουπ για τα ημιτελικά – TRACKFIELDCY

Τα τέσσερα γκρουπ της προκριματικής φάσης ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 23, Ιουνίου με την Κύπρο να ολοκληρώνει στην 5η θέση στον πρώτο όμιλο πίσω από τις Γερμανία, Ουγγαρία, Ελλάδα και Σλοβακία, ενώ στην τελευταία θέση έμεινε η Ελβετία.

Με αυτό τον τρόπο υπάρχει καθαρή εικόνα για τις 6 απευθείας προκρίσεις στα ημιτελικά αλλά και τα τρια προημιτελικά γκρουπ της Τρίτης.

Οι 4 νικητές τους και οι 2 καλύτερες δεύτερες ομάδες πέρασαν απευθείας στα ημιτελικά της Τετάρτης. Αυτές είναι η Γερμανία από το Α’, η Ρωσία από το Β’ μαζί με τη Γαλλία, η Τσεχία μαζί με τη Λευκορωσία από το Γ’ και η Ουκρανία από το Δ’.

Οι υπόλοιπες 18 ομάδες θα κανουν 3 προημιτελικά γκρουπ και 2 ομάδες από το καθένα θα περάσουν επίσης στα 2 ημιτελικά γκρουπ (και μετά από 3 ομάδες στον τελικό της 28.6)

Στο Β΄γκρουπ στις 17:40 θα αγωνιστεί η  εθνική μας ομάδα, με την χώρα μας να έχει ξανά απέναντι της την Ουγγαρία αλλά και τις Δανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Βουλγαρία.

Στο Α΄γκρουπ, την Τρίτη στις 14:20 θα αγωνιστεί στο άλλο γκρουπ η Ελλάδα και θα έχει την Ιταλία, την αδύναμη εδώ Πολωνία, τη Λετονία και ξανά τις Σλοβακία, Ελβετία και μπορεί να διεκδικήσει μια από τις 2 θέσεις.

@StivoZ.gr

ΤRACKFIELDCYΚατηγορίες:2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΣΕΑΝΑ

ASSOCIATION FOR THE WELFARE OF PEOPLE WITH MENTAL HANDICAP

ΣΕΑΝΑ

ASSOCIATION FOR THE WELFARE OF PEOPLE WITH MENTAL HANDICAP

Αρέσει σε %d bloggers: