2019

Μηνύματα στήριξης προς τους αθλητές έστειλαν Τραΐκοβιτς και Χονδροκούκης – TRACKFIELDCY

Μεγάλοι απόντες από το Παγκύπριο Πρωτάθλημα θα είναι Μίλαν Τραικοβιτς και Δημήτρης Χονδροκούκης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό έχει κληθεί από το Diamond League στο Ράμπατ και δεν μπορεί να απουσιάζει, καθώς έχει βάλει στόχο τον τελικό των Βρυξελών. Από την άλλη ο πρωταθλητής κόσμου του 2012 στο άλμα εις ύψος προτίμησε να μεταβεί στο Σαμορίν στην Σλοβακία για να κάνει ένα ανταγωνιστικό αγώνα.

Η TRACKFIELDCY επικοινώνησε με τους δύο πρωταθλητές μας, οι οποίοι έστειλαν μηνύματα στήριξης προς τους πρωταθλητές μας και μηνύματα έκκλησης προς το κυπριακό κοινό να βρεθεί στο στάδιο για να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών.

Μίλαν Τραΐκοβιτς

«Εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου καλή επιτυχία στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Ελπίζω όλοι να καταφέρουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πετύχει ο καθένας και η καθεμιά τους στόχους του. Εύχομαι το κυπριακό κοινό να δει νέες επιδόσεις αγώνων και όρια για μεγάλες διοργανώσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ταυτόχρονα, εύχομαι χρόνια πολλά στον ΓΣΠ για τα 125 χρόνια και καλώ τον κόσμο να στηρίξει τους αθλητές που θα αγωνιστούν.»

Δημήτρης Χονδροκούκης

«Το παγκύπριο πρωτάθλημα είναι ο σημαντικότερος αγώνας σε κυπριακό έδαφος. Είναι η ευκαιρία να επιδείξει ο κυπριακός αθλητισμός τους αθλητές του και να γίνει το άθλημα ευρύτερα γνωστό. Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους τους συναθλητές μου και όλες τις συναθλήτριές μου. Να κυνηγήσουν τους στόχους τους, και να ξεπεράσουν τα εμπόδια τους οποιαδήποτε κι αν είναι αυτά.»

TRACKFIELDCY

Κατηγορίες:2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s