2019

Απαιραίτητο το «I Run Clean» για συμμετοχή στα Ευρωπαϊκα πρωταθλήματα – TRACKFIELDCY

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι αθλητές δίνουν την υπόσχεση «I Run Clean™» (Αγωνίζομαι καθαρός).

Είναι μια ξεκάθαρη και δυνατή υπόσχεση ότι σέβονται τον εαυτό τους, την υγεία τους και τους άλλους συμμετέχοντες αθλητές τηρώντας τους κανόνες του στίβου.

Για να δώσει μεγαλύτερη υπόσταση στην υπόσχεση, η Ευρωπαϊκή Ένωση Στίβου έχει λανσάρει την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης αντιντόπινγκ «I Run Clean™», μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με αθλητές και ειδικούς στον αγώνα κατά του ντόπινγκ. Αυτή αποτελεί συμπλήρωμα και στήριγμα για τα εκπαιδευτικά προγράμματα αντιντόπινγκ που προσφέρουν οι ομοσπονδίες, οι εθνικοί οργανισμοί αντιντόπινγκ και άλλοι οργανισμοί.

Το εύχρηστο αλληλεπιδραστικό πρόγραμμα «I Run Clean» περιλαμβάνει οκτώ ενότητες, με πρώτη την ενότητα «Αξίες και Λήψη Αποφάσεων», καθώς και μια επιλεγμένη βάση γνώσεων. Μαζί αυτά τα δύο παρέχουν σε όλους την απαραίτητη κατανόηση των κανόνων, των διαδικασιών και άλλων πληροφοριών, για να είναι υπεύθυνοι για το ρόλο που παίζουν στον αγώνα κατά του ντόπινγκ.

Όλοι οι αθλητές καλούνται να υποστηρίξουν το άθλημά τους και να δώσουν την υπόσχεση «I Run Clean™» ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα και αποκτώντας το δίπλωμά τους.

Αρχής γενομένης από το 2018, το δίπλωμα θα αποτελεί υποχρεωτικό τυπικό προσόν για τα πρωταθλήματα παίδων/κορασίδων (Κ18) της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στίβου, και μέχρι το 2020 για όλους τους αθλητές.

Μην περιμένεις, λοιπόν. Συνδέσου τώρα, ενημερώσου και δώσε την υπόσχεση «I Run Clean™» για να αποκτήσεις την πιστοποίησή σου.

@european athletics

TRACKFIELDCY

Κατηγορίες:2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s