2019

Πίτεστι (Vol 2): ατομικά για Κολομεΐτεβα, Χριστοφόρου και Ματώλη – TRACKFIELDCY

Συνεχίζονται κανονικά τα αγωνίσματα στην Ρουμανία. Πολύ καλή η συγκομιδή της Κύπρου μέχρι στιγμής, ενώ ταυτόχρονα πολύ σημαντικό γεγονός είναι ότι οι αθλητές και αθλήτριές μας σημειώνουν αρκετές ατομικές επιδόσεις.

Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, η Δέσποινα Χαραλάμπους κατέλαβε την τρίτη θέση στο άλμα εις ύψος με άλμα στα 1.69 μέτρα.

Στην σφυροβολία νεάνιδων, η Βλαδηβάλια Κωνσταντίνου έστειλε την σφύρα στα 50.05μ καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, ενώ στα 3000 μέτρα με φυσικά εμπόδια, η Χριστίνα Δημητρίου κατέλαβε την δεύτερη θέση με επίδοση 12:37.23. Στους έφηβους, ο Φάνης Πιττάλης κατέλαβε την τρίτη θέση με μεγάλο ατομικό ρεκόρ (21 δευτερολέπτων), 9:44.71.

Στο άλμα εις μήκος, ο Γιώργος Κυριάκου κατέλαβε την τέταρτη θέση με άλμα στα 6.97 μέτρα (0.0), ενώ στα 400 μέτρα με εμπόδια ο Ρένος Χριστοφόρου ήταν τέταρτος με νέα ατομική επίδοση, 57.21. Ατομική επίδοση σημείωσε και στις νεάνιδες, η Γεωργία Ματώλη με 66.47.

Στα 100 μέτρα ανδρών ο Δημήτρης Χατζησέργης ήταν τέταρτος με 11.32 (-0.8), ενώ η Σάντα Κολομεΐτεβα κατέλαβε την δεύτερη θέση με 12.05, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.

Photo credits: AZ Sports Images

TRACKFIELDCY

Κατηγορίες:2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s