2019

Πίτεστι (vol.1) : ατομικές επιδόσεις Βάσου, Δημοσθένους, Λιτς και Κανάρης – TRACKFIELDCY

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πενταεθνής συνάντηση στο Πίτεστι της Ρουμανίας, καθώς οι αγώνες κυλούν ομαλά χωρίς καμία καθυστέρηση.

Στα πρώτα αγωνίσματα ο Μάμας Δημοσθένους κατέλαβε την δεύτερη θέση χαρίζοντας 4 βαθμούς στην Κύπρο με νέα ατομική επίδοση, 14.78.

Στο άλμα εις μήκος η Χριστονύμφη Παιδίου κατέλαβε την τέταρτη θέση δίνοντας 2 βαθμούς στη Κύπρο, καθώς είχε καλύτερο άλμα στα 5.78 (+2.8). Στο επικοντώ η Άντρεα Βάσου κατέλαβε και αυτή την δεύτερη θέση με άλμα στα 3.70 μέτρα.

Ο Νικόλας Κεσίδης στην σφυροβολία έστειλε το όργανο στα 65.81 μέτρα και κατέλαβε την τέταρτη θέση, ενώ η Στυλιάνα Κυριακίδου στην σφαιροβολία έμεινε στην τέταρτη θέση με καλύτερη βολή στα 13.38 μέτρα.

Η Μαρία Λιτς παρά τον αντίθετο άνεμο (-1.2), σημείωσε νέα ατομική επίδοση  με 14.87  στα 100 μέτρα με εμπόδια και κατέλαβε την τρίτη θέση. Νέα ατομική επίδοση σημείωσε και ο Γιώργος Κανάρης με βολή στα 16.11 μέτρα, η οποία του έδωσε την τέταρτη θέση.

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Σταύρο Σπύρου στα 400 μέτρα με 49.01. Ο νεαρός αθλητής βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι θέμα χρόνου να εξασφαλίσει το όριο για το ευρωπαικό. Στο 400αρι νεανίδων, η Χρύσω Γεωργίου κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 59.55.

TRACKFIELDCY

Κατηγορίες:2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s