Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Παρέλλη, Γενεθλή και Μπατζάλη – TRACKFIELDCY

Στην Νότιο Αφρική βρίσκονται εδώ και μερικές εβδομάδες Απόστολος Παρέλλης, Πάρης Μπατζάβαλης και Χριστόφορος Γενεθλή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Σύμφωνα με δηλώσεις τους οι τρεις πρωταθλητές συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους

H TRACKFIELDCY ήρθε σε επαφή με τους Κύπριους πρωταθλητές, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας την εκεί εμπειρία τους:

Απόστολος Παρέλλης: «Έχω βάλει αρκετό όγκο προπόνησης εδώ στην Νότιο Αφρική. Τα περισσότερα πράγματα δεν θα μπορούσα να τα κάνω αν δεν ερχόμουνα εδώ ούτε και να γυμναστώ σωστά. Υπάρχει ένα πλήρες γυμναστήριο, καθώς βρισκόμαστε σ’ένα από τα καλύτερα κέντρα για προετοιμασία με τις κατάλληλες συνθήκες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί μπορω να δουλέψω σωστά. Επιστρέφουμε στην Κύπρο 4 Μαρτίου για να συνεχίσουμε την προπόνησή μας».

 

Πάρης Μπατζάβαλης: «H προετοιμασία μου πάει πολύ καλύτερα απ’ ότι υπολόγιζα και επιπλέον έμαθα ότι μπορώ να λάβω μέρος με την Κύπρο από το 2020 και χάρηκα. Τώρα αλλάζουν πολλά. Βάζω πλώρη για το όνειρό μου και αν είμαι καλά θα προσπαθήσω από φέτος να κάνω μια καλή αρχή χωρίς βιασύνη φυσικά».

Χρίστοφορος Γενεθλής: «H προετοιμασία πάει πολύ καλά και είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι μπορώ και έρχομαι εδώ για προετοιμασία, καθώς έχω την ευκαιρία να συναντώ μεγάλους αθλητές του αθλήματος μου, όπως ο Πίορτ Mαλαχόφσκι, ο Ουρμπάνεκ, ο Γκερτ Γκάντερ και νιώθω τυχερός που κάνω προπόνηση μαζί τους και βλέπω τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν. Είμαι ευγνώμων απέναντι στους προπονητές μου και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη διότι βλέπω πως αυτά που δουλεύουμε ανταποκρίνονται στους στόχους που θέτουμε για κάθε χρονιά. Στόχος για φέτος δεν είναι άλλος από το Ευρωπαϊκό κάτω των 23. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι με τα παιδιά είμαστε μία ομάδα και ο ένας βοηθάει τον άλλο ο καθένας με τον δικό του τρόπο.»

TRACKFIELDCYΚατηγορίες:2019, DOHA 2019, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΣΕΑΝΑ

ASSOCIATION FOR THE WELFARE OF PEOPLE WITH MENTAL HANDICAP

ΣΕΑΝΑ

ASSOCIATION FOR THE WELFARE OF PEOPLE WITH MENTAL HANDICAP

Αρέσει σε %d bloggers: