Στο τιμόνι της ΚΟΕΑΣ ο Περικλής Μάρκαρης – TRACKFIELDCY

Ο Περικλής Μάρκαρης είναι από χθες ο νέος  Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), για την τριετία 2018-2021.

Ο κ. Μάρκαρης, μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕΑΣ, διαδέχεται τον πρόεδρο, Αντώνη Δράκο, ο οποίος αποχώρησε από τα διοικητικά ύστερα από 26 χρόνια στην προεδρία.

Κατά τις χθεσινές αρχαιρεσίες της ΚΟΕΑΣ, επί συνόλου 30 ψηφισάντων και 29 έγκυρων ψήφων (ένα ψηφοδέλτιο ήταν λευκό), ο κ. Μάρκαρης έλαβε 16 ψήφους, έναντι 13 του ανθυποψηφίου του, κ. Σωτήρη Αδάμου. Στις εκλογές για τα νέα αιρετά μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ εξελέγησαν οι Φοίβος Κωνσταντινίδης, Ελένη Κωνσταντινίδου και Εύη Τσολάκη.

Νέα μέλη στο Δ.Σ. είναι  οι Άκης Λάμπρου (ΓΣΟ), Νικολά Τασί (ΓΣΠ) και Χρυσόστομος Γεμέττας (ΓΣ Πράξανδρος). Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.: Γιαννάκης Πότσος (ΓΣΟ), Γιώργος Μιτσίδης (ΓΣΠ), Κυριάκος Μιχαήλ (ΓΣΖ), Μάριος Χατζημιτσής (ΓΣΖ), Δήμος Καλλινίκου (ΓΣΚ), Φίλιος Χριστοδούλου (ΓΣΚ), Σοφοκλής Χαραλαμπίδης (ΓΣΕ), Ελενίτσα Γεωργίου (ΓΣΕ), Κωστάκης Μιτσίδης (ΓΣ Πράξανδρος).

Μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, δήλωσε:

«Η εκλογή μου στην προεδρία της ΚΟΕΑΣ, αποτελεί ύψιστη τιμή. Ευχαριστώ τους συλλόγους και τους αθλητικούς παράγοντες που με στήριξαν, αλλά και αυτούς που δεν στήριξαν, για τη συμβολή τους στις δημοκρατικές διαδικασίες. Στον κυπριακό στίβο είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια, από την οποία κανείς δεν περισσεύει. Η ΚΟΕΑΣ χρειάζεται όλα τα στελέχη και τους συντελεστές του αθλήματος. Μέσα σε πλαίσια ενότητας, συναίνεσης και συνεργασίας καλώ όλους να εργαστούμε μαζί για το καλό του κλασικού αθλητισμού, συνεχίζοντας το έργο των προηγουμένων.

Εύχομαι στον κ. Αντώνη Δράκο κάθε καλό για τη συνέχεια και είμαι βέβαιος ότι, θα είναι πάντοτε στο πλευρό μας, για να μας προσφέρει τις αστείρευτες γνώσεις και εμπειρίες του».

Πηγή: Action in Sports

TRACKFIELDCYΚατηγορίες:2018, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΣΕΑΝΑ

ASSOCIATION FOR THE WELFARE OF PEOPLE WITH MENTAL HANDICAP

ΣΕΑΝΑ

ASSOCIATION FOR THE WELFARE OF PEOPLE WITH MENTAL HANDICAP

Αρέσει σε %d bloggers: