Ντεπούτο στην Καρλσρούη ο Χρίστος Δημητρίου, στα Μάτσεια ο Νίκανδρος Στυλιανού – TRACKFIELDCY

Το ντεπούτο τους για την καλοκαιρινή αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσουν αυτό το Σαββατοκυρίακο ο Χρίστος Δημητρίου και ο Νίκανδρος Στυλιανού.

Ο Xρίστος Δημητρίου, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες και το νέο ατομικό ρεκόρ (1:47.82), θα ξεκινήσει νωρίς τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με στόχο την εξασφάλιση του ορίου πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (1:47.60).

Πρώτος σταθμός για τον αθλητή του Σπύρου Σπύρου είναι το Διεθνές Meeting Lange Laufnacht Karlsruhe 2018, το Σάββατο 19 Μαΐου, όπου θα αγωνιστεί στα 800 μέτρα. Μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 26 Μαΐου, θα συμμετάσχει στο IFAM – International Flanders Athletics Meeting στο Βέλγιο. Έπειτα, θα παραμείνει στο Βέλγιο για να συμμετάσχει στο ίδιο Meeting που θα πραγματοποιήθει στο ίδιο γήπεδο, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Ο Νίκανδρος Στυλιάνου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το προσεχές Σάββατο, στο Παγκύπριο Εαρινό Πρωτάθλημα, τα 57Α Μάτσεια. Ο Κύπριος επικοντιστής θα επιδιώξει ψηλές πτήσεις, οι οποίες θα του επιτρέψουν τη συμμετοχή σε υψηλού επίπεδου Meetings στη Γενεύη και στη Βουδαπέστη.

Ο Νίκανδρος Στυλιανού, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου, θα ταξιδέψει και αυτός στο Βέλγιο για να συμμετάσχει στο IFAM – International Flanders Athletics Meeting.

TRACKFIELDCY

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s