Ανταπόκριση Πενατεθνούς Συνάντησης (VOL3) – TRACKFIELDCY

Αρκετά καλές εμφανίσεις είχαμε στην κατηγορία των Νεανίδων στις ρίψεις. Στη σφυροβολία νεανίδων η Σοφία Χατζησάββα κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 48.19 μέτρα, ενώ στην σφαιροβολία η Στυλιάνα Κυριακίδου κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 13.59 μέτρα.

Στο ακόντιο η Λουκία Γεωργίου ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 5η θέση με επίδοση 36.89 μέτρα. Στα 100 μέτρα νεανίδων η Σάντα Κολομεΐτεβα σημειώσε επίδοση 12.28 και κατέλαβε την 4η θέση. Στο 100άρι εφήβων ο Σπύρος Παντελή τερμάτισε στην 3η θέση, σημειώνοντας επίδοση 11.41.

Στο τριπλούν ο Παναγιώτης Μυλωνά είχε καλύτερη προσπάθεια στα 13.50 και κατέλαβε την 5η θέση. Στο επί κοντώ ο Χρίστος Ταμάνη κατέλαβε την 1η θέση με άλμα στα 4.40 μέτρα. Στα 400 μέτρα η Αλεξάνδρα Ευαγγέλου τερμάτισε στην 5η θέση, σημειώνοντας επίδοση 57.86.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Τσιακουρής στα 110 μέτρα με εμπόδια, καθώς σημείωσε ατομικό ρεκόρ και εξασφάλισε την 3η θέση με επίδοση 14.36. Με αυτή την επίδοση ο Κύπριος εμποδιστής υπολείπεται 16 μόλις εκατοστά από το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

TRACKFIELDCY

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s