Ναταλία Ευαγγελίδου: Χαρούμενη για το Παγκύπριο Ρεκόρ και που ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός μεγάλου αγώνα – TRACKFIELDCY

H Ναταλία Ευαγγελίδου κατέρριψε το δικό της παγκύπριο ρεκόρ στα 1500 μέτρα στους φετινούς Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε πετύχει στις 30 Ιουλίου 2016 στο Λέουβεν του Βελγίου. Η Κύπρια πρωταθλήτρια βρέθηκε στη δεύτερη και τελευταία προκριματική σειρά των 1500 μέτρων και τερμάτισε στην 7η θέση, πετυχαίνοντας το Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ.

Η TRACKFIELDCY ήρθε σε επικοινωνία με την Κύπρια πρωταθλήτρια, η οποία, μεταξύ άλλων, προέβη στις εξής δηλώσεις:

«Ο αγώνας ήταν δύσκολος, καθώς υπήρχαν αρκετές αλλαγές και απότομη αύξηση του ρυθμού μετά τα 800 μέτρα. Πιστεύω ότι σε ένα αγώνα με πιο στρωτά περάσματα θα μπορέσω να τρέξω ακόμη πιο γρήγορα. Είμαι χαρούμενη για το Παγκύπριο Ρεκόρ και κυρίως επειδή κατάφερα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ενός μεγάλου αγώνα, πράγμα που δείχνει ότι βρίσκομαι σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ότι δουλεύουμε σωστά με τον προπονητή μου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον προπονητή μου, κύριο Σπύρο Σπύρου, την οικογένειά μου και τους χορηγούς μου ΟΠΑΠ Κύπρου, New Balance Greece, Polar Gr και Demetriou Sports.»

TRACKFIELDCY

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s