6ος Διεθνής νυκτερινός ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης.

Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στισ 14 Οκτωβρίου 2017, τον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και παράλληλα τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.
Η αφετηρία του ημιμαραθωνίου θα βρίσκεται επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου και ο τερματισμός θα βρίσκεται στον Λευκό Πύργο. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα 5000 μέτρων θα εκκινήσουν από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και θα τερματίσουν στο Λευκό Πύργο.
Από κυπριακής πλευράς στον αγώνα θα συμμετέχουν ο Χριστόφορος Πρωτοπαπάς (ΓΣΠ), Κωνσταντίνος Τιμινής (ΓΣΠ), Ελπίδα Χριστοδουλίδου (ΓΣΠ), Μάριος Αποστολίδης (ΓΣΕ) και Ανδρέας Γιάφας (ΓΣΖ). Επίσης, στον αγώνα θα μεταβεί και ο προπονητής του ΓΣΠ, Πανίκκος Κυπριανού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδρομή και την διοργάνωση μπορείτε να επισκεφθείτε τις επίσημες ιστοσελίδες της διοργάνωσης: www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s